5 ADIMDA SAYILARLA TUVAL BOYAMA NASIL YAPILIR

Tarih: 05.08.2021 12:38
5 ADIMDA SAYILARLA TUVAL BOYAMA NASIL YAPILIR
Numaralı boyama setlerini doğru boyama tekniklerine bir göz atalım.
İster sevdiklerinizle ister tek başınıza yapabileceğiniz birçok keyifli aktivite bulunuyor. Sevdiklerimize ve kendimize ayırdığımız vakit bizi stresten uzaklaştırır ve dinlendirir. Arkadaşlarınız ve ailenizle farklı aktiviteler yaptıkça aranızdaki bağlar kuvvetlenir. İlişkilerinizi iyileştirirken ortaya birbirinden güzel ürünler çıkarabileceğiniz birçok güzel aktivite bulunuyor. Bunlardan biri de tuval boyamak. Tuval boyamak deyince hemen gözünüz korkmasın. Yeni nesil yöntemler sayesinde tuval boyamak oldukça kolay ve keyifli. Sayılar yardımıyla tuvali nasıl boyayabileceğinizi sizlere tüm püf noktalarıyla birlikte adım adım aktaracağız.
1. Boyama işlemine başlamadan önce ilk yapmanız gereken tuvalin fotoğrafını çekmek bunun amacı boyama esnasında kazara kapanan numaraları kontrol ederek kusursuz bir tablo elde etmektir. Bir sonraki adım olarak bir kaba bir miktar su ve bir bez hazırlayın. Suyu ve bezi fırçaları temizlemek için kullanacağız. Rahatça hareket edebileceğiniz bir alan hazırladıktan sonra sayılarla tuvalinizi boyamak için hazırsınız.
2. Boyalar numaralandırılarak tuval üzerindeki numaralı alanla eşleşecek şekilde hazırlanmıştır. Örneğin 2 numaralı boyayı tuval üzerinde 2 ile işaretlenmiş alana uygulamalısınız.
3. Boyamaya başlamak için tuvalin üst kısımlarından başlarsanız elinizle boyayı farklı alanlara bulaştırma riskiniz azalır. Örneğin en üstten 2 numaralı alanı boyayarak başladınız diyelim bir kutucuğu boyadıktan sonra üst kısımlardan itibaren tüm 2 numaraları boyayın. Boyadıktan fırçanızı hazırladığınız suda temizleyebilir ve bez ile kuruladıktan sonra boyama işlemine devam edebilirsiniz.
4. Boyama yaparken önce en büyük alanları, daha sonra orta boyları ve ardından en küçük alanları boyayarak ilerleyebilirsiniz. Bunun sebebi büyük alanlarda daha rahat ilerlerken eliniz alışır küçük alanlara geldiğinizde daha kolay adapte olursunuz.
5. Boyadığınız alanlar tamamen kurumadan komşu bölümlere geçmeyin ve kurumasını bekleyin. Farklı renkler arasında boşluk bırakmayın ve boyalarınızın kapağını işleminiz bittikten sonra kapatmayı unutmayın. Akrilik boyalar havayla uzun süre temas ettiğinde kuruyabilirler.
İlginizi çekebilir : En Çok Beğenilen Sayılarla Boyama Tablo Tavsiyeleri
Sayılarla Tuval Boyamada Fırça Seçimi
Sayılarla Tuval Boyama Setinin içerisinde üç adet fırça bulunuyor. Fırçaları geniş orta ve ince uçlu olarak sıralayabiliriz. Numaralandırılmış alanlar içerisinde geniş ve dar alanlar bulunuyor. Geniş alanlar için geniş uçlu fırçadan dar alanlar için ise orta ve ince uçlu fırçadan yararlanarak boyamanızı yapabilirsiniz.
Sayılarla Tuval Boyamada Tabloların Boyutları Nedir?
Sayılarla Tuval Boyamada tabloların boyutları 40x50 cm boyutlarındadır. İster odanıza ister salonuna rahatlıkla asabilirsiniz.
Kendi Sanatınla Odanın Dekorasyonunu Tamamla
Online yaşama adaptasyon sürecimizde odalarımız günümüzün büyük bir bölümü geçirdiğimiz alanlar haline geldi. Toplantılar, dersler ve nicesine eşlik eden odalarımızın şık ve ferah görüntüsü bizler için oldukça önemlidir. Evden ve işten arta kalan zamanlarda kendine vakit ayırırken odanı güzelleştirmek artık mümkün. Tarzına en uygun tabloyu seçerek ister kendin ister arkadaşlarınla boyayabilirsin. İstersen bir duvarını tablolarına ayırabilir istersen bir adet koyabilirsin.
Odanın dekorasyonunu dilediğin gibi düzenlemek ve tablolarla havasını değiştirmek senin elinde. Kendi sanatını ortaya koyduğun tablolarla yorgunluğunu atacak hayatın temposundan bir süreliğine de olsa uzaklaşma fırsatı bulacaksın. Odanın dekorasyonunu kendi sanatınla düzenlemek istersen birbirinden farklı onlarca seçenek Tabdiko.com sitemizde mevcut.
Sayılarla Tuval Boyama Tablolarında Şövale Ne Kadar Gerekli?
Şövale, tuvale boyayı kolayca uygulamanızı sağlarken boyanın bulaşma riskini azaltır. Rahat bir boyama deneyimi sunar. Ancak şövale olmadan tuval boyamakta mümkündür.
Sizlere sayılarla tuval boyamanın nasıl yapılacağından fırça seçiminden ve şövalenin gerekliliğinden bahsettik. Sizler de 5 adımda sayılarla tuval boyamakistiyorsanız Tabdiko.com sayfamızdan tuvalinizi seçerek güvenle alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...