En Çok Sevilen Sayılarla Boyama Seti Hangisi?

Tarih: 05.08.2021 12:41
En Çok Sevilen Sayılarla Boyama Seti Hangisi?
İnsanların gün içinde keyif aldığı aktivitelere vakit ayırması günlük yaşamın stresini azaltmaya yardımcı olur. İşlerinizin ve günlük yaşamın koşuşturmacasından kaçarak kendinize vakit ayırdığınızda rahatlamış ve çok daha enerjik hissedebilirsiniz. Renklerin verdiği pozitif enerji sayesinde yaşamdan aldığınız verimi arttırabilirsiniz. Yağlı boya yapmak kulağa zor gelebilir ancak yeni nesil bir yöntem sayesinde çok başarılı tablolar ortaya çıkabilirsiniz. İçinizdeki ressamı ortaya çıkarmak için daha fazla beklemenize gerek yok! En çok beğenilen Numaralı Yağlı Boya Tablomuz "Lale Tarlası” için Tabdiko.com sayfamızı ziyaret edebilir ve setin detayları için okumaya devam edebilirsin. 

Sayılarla Tuval Boyama Setinin İçerisinde Neler Var?
Boş zamanlarınızda aileniz, arkadaşlarınız, sevgilinizle birlikte keyifle boyayacağınız Sayılarla Tuval Boyama Setinin içerisinde bulunan malzemelerle ortaya şahane tablolar çıkaracaksınız. Boyarken sohbet edecek, sevdiklerinizle keyifli dakikalar geçireceksiniz. İşte hiç zorlanmadan harika tablolar yapmanızı sağlayacak malzemeler:
1- 40x50cm Kasnağa gerilmiş baskılı tuval
2- Fırça seti
3- Akrilik boya seti
4- Tablonun Referans Baskılı Resmi
Akrilik boyalar tuval için yeterli miktardadır. Numaralı alanlara kullanıldığında rahatlıkla tabloyu bitirmenizi sağlar. 

Sayılarla Boyama Setleri ile Yeni Bir Beceri Edinin
Sanatla ilgilenmek, yeni beceriler edinmek ufkunuzu açar, konsantrasyon gücümüzü artırır. Hobilerim hayatın getirdiği stres ve olumsuz duygu, düşüncelerden arınmamıza yardımcı olur. Hobilerle ilgilenmek bizi geliştirirken sevdiklerimizle birlikte yaptığımızda ortaya çok hoş anlar çıkar. Hobiler sayesinde sevdiklerinizle ilişkilerinizi kuvvetlendirirken geriye gözlerinizi kamaştıracak güzellikte tablolar bırakabilirsiniz. 

Son dönemlerde sıkça karşılaştığımız yağlı boya çalışmalarını yapmak artık çok kolay ve bir o kadar da zevkli. Hiçbir eğitim almadan yalnızca numaraları takip ederek muhteşem tablolar ortaya çıkarabilirsiniz. Resme yeteneğiniz olsun olmasın herkesin kolaylıkla yapabileceği numaralı yağlı boyama setleri bulunuyor. Sayılarla küçük parçalara ayrılmış tuvali numaralandırılmış boyalar yardımıyla adım adım boyayarak güzel sona ulaşacaksınız. Boyarken dikkatinizi verecek ve el becerinizi de geliştireceksiniz. Her geçen gün daha da kusursuz boyamalar yaptığınızı kendi gözlerinizle birebir görebileceksiniz. Çalışmanız bittikten sonra ister evinizin dekorasyonuna şıklık katabilir isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir : Sayılarla Boyama Setinin Yetişkinlere Sağladığı 3 Fayda 

Sayılarla Boyama Tablo Seti İçerisinde Kaç Adet Fırça Oluyor?
Oldukça hoş görünen bu tabloları yapmak için ihtiyacınız olan fırça sayısı yalnızca üç adet. Setin içerisinden çıkan yalnızca üç adet fırça sayesinde harikalar yaratacak ve bitirdiğinizde siz de gözlerinize inanamayacaksınız.

Sayılarla Boyama Seti İçin En İdeal Fırça Hangisi?
Setin içerisinde bulunan üç adet fırçanın her birinin uygun olduğu alanlar bulunuyor. Bu sebeple tek bir fırçanın tüm resim için yeterli olduğunu söylemek neredeyse imkansız. Fırçaların boyutlarına bakıldığında geniş alanları boyamaya uygun olan geniş uçlu bir fırça, küçük detayları taşırmadan kolaylıkla boyayabileceğiniz oldukça ince uçlu bir fırça bulunuyor. Ne geniş alanların boyandığı kadar kalın ne de detayların boyandığı kadar ince olan orta kalınlıkta bir fırça daha bulunuyor. Orta kalınlıkta olan fırça hem geniş alanları boyamak hem de dikkatli kullandığında ince detayları boyamak için uygundur. Ancak fırçaların tamamından yararlanmanız hem boyamanızı kolaylaştıracak hem de renk değişimi sırasında sizlere zaman kazandıracaktır. 

Sizler için numaralı yağlı boya setimizden kısaca bahsettik. Boş vakitlerinizi ister sevdiklerinizle birlikte ister kendininiz yağlı boya yaparak değerlendirebilirsiniz. Lale Bahçesi, Gelincik Tarlası, Kız Kulesi ve daha onlarca yağlı boya seti Tabdiko.com sayfamızda seni bekliyor! Sayfamızı ziyaret edebilir ve güvenle alışverişini gerçekleştirebilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...